MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Soslu Enginar Yaprakları Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Soslu enginar yaprakları ile bahar sofranız pek lezzetli! Vücudunuzu pek çok zararlı maddeden arındıran enginar ile yapılmış Soslu Enginar Yaprakları tarifini izlemek için lütfen buyurun!

MigrosTV’de nefis enginar tarifleri sizi bekliyor; zeytinyağlı enginar, ekmek üstü enginar ezmesi, enginar puf böreği.

 

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Soslu Enginar Yaprakları Tarifi
MALZEMELER
  • enginar

    1 adet
  • limon

    1 adet (Sadece kabuğu)
  • yoğurt

    1 su bardağı
  • mayonez

    2 yemek kaşığı
  • sarımsak

    1 diş
  • dereotu

    ½ demet
  • tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Enginarı tencereye alın üzerini biraz geçecek kadar su koyun, limon suyunu da ekleyip haşlayın.

  • 2. Adım

    Diğer taraftan derin bir kasede yoğurt, mayonez, sarımsak, dereotu ve limon kabuklarını karıştırıp sosu hazırlayın.

  • 3. Adım

    Haşladığınız enginarın yapraklarını ayırın ve sos ile servis edin.