MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Sütlü Karnabahar Çorbası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Azılı bir çorbaseverin mevsimi olmaz; sıcak ya soğuk hava demeden tüm yemeklere çorba ile başlamak ister. Çorba âşıkları için her özel sofranın başlangıcında mutlaka lezzetli bir çorba olmalıdır; yoksa kalbinin bir yanı eksik, sofrasının bir yanı lezzetsiz kalır.

Mevsim yaz ise en iyi domateslerden güzel bir domates çorbası; mevsim kış ise en iyi karnabaharlardan nefis bir karnabahar çorbası içmek ister.

Siz de çorbaseverlerden biriyseniz ve çorbanın hafife alınmayacak bir mevzu olduğunu düşünüyorsanız sütlü karnabahar çorbasını da sevecek olma ihtimaliniz oldukça yüksek, bizden söylemesi.

Karnabaharın bol C vitamini içeren yapısı ve sütün besleyici özellikleri ile âdeta bir kâsede koca bir deponun alacağı kadar fayda içeren sütlü karnabahar çorbası çocuklara da yetişkinlere de iyi gelecek! Yapımı ile çok pratik, tadımı ile yumuşacık karnabahar çorbası ile ister ev halkını ister misafirlerinizi memnun etmek için tarif hakkında tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Sütlü karnabahar çorbası tarifi, sütlü karnabahar çorbası yapılışı, sütlü karnabahar çorbası yapımı, sütlü karnabahar çorbası malzemeleri, sütlü karnabahar çorbası nasıl yapılır, sütlü karnabahar çorbası nasıl hazırlanır, pratik sütlü karnabahar çorbası, nefis sütlü karnabahar çorbası, ev yapımı sütlü karnabahar çorbası ve daha birçok farklı çorba tarifi MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin!

Sütlü Karnabahar Çorbası Tarifi
MALZEMELER
  • karnabahar

    Yarım
  • süt

    3 bardak
  • tereyağı

    1 yk
  • su

    1 sb
  • tuz

    2 çk
  • dereotu

    1/2
  • sarımsak

    2 adet
  • karabiber

    1 çk
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir tencereye tereyağ ve sarımsaklar atılıp kavrulur, ardından karnabahar, su ve süt ilave edierek kaynatılır.

  • 2. Adım

    Karnabaharlar yumuşayınca içerisine tuz, karabiber ilave edilir ve blenderdan geçirilir.

  • 3. Adım

    Dereotu ince ince doğranır ve içerisine ilave edilir; ocaktan alınıp sıcak olarak servis edin.