Ton Balıklı Tortilla Kâseleri Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 1.948
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
12

Ton Balıklı Tortilla Kâseleri Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kaşık kaşık yediğimiz salatalar, bu kez tortilla ekmeklerinin içinde! Tadı gibi sunumu da harika ton balıklı tortilla kâseleri, özel kutlama ve davetlerinizde masayı süsleyecek… Tarifimizin kısa videosunu izleyin ve mutlaka deneyin… Bu önerilerimize ne dersiniz? Kavurmalı omletli pideviç, yoğurtlu semizotu.

Püf noktası:

Konserve ton balıklarını fazla yağını süzdürdükten sonra kullanın, bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz garnitürleri iç harca çiğ olarak ekleyin.

Pişirme önerisi:

Kullandığınız iç harcı arzu ettiğiniz malzemelerle hazırlayabilirsiniz.

Ton Balıklı Tortilla Kâseleri Yapımı:

1. Mutfak tezgahı üzerine aldığınız tortilla ekmeklerinin kenar kısımlarını keskin bir bıçak yardımıyla kesip büyük bir kare haline getirin.
2. Dört eşit parçaya böldüğünüz kareden 24 adet tortilla ekmeği elde edin.
3. Yağını süzdürdüğünüz ton balığı, durulayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz garnitür, hardal, taco baharatı ve tuzu ayrı bir kasede karıştırın.
4. Az miktarda ayçiçek yağıyla yağladığınız muffin kalıplarına ikişer adet tortilla ekmeğini yerleştirin.
5. İç kısımlarını hazırladığınız ton balıklı karışımla doldurup üzerlerine doğranmış dereotu ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin.
6. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 20 dakika kadar pişirdikten sonra fırından çıkartıp sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER