Zeytinyağlı Kereviz Tarifi
6.149 votes, average: 4,16 out of 56.149 votes, average: 4,16 out of 56.149 votes, average: 4,16 out of 56.149 votes, average: 4,16 out of 56.149 votes, average: 4,16 out of 5
4,16/5Toplam: 6.149 Oy
view 42.560
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Zeytinyağlı Kereviz Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Zeytinyağlı akşam yemeklerinin olmazsa olmazıdır, değil mi? Hele bir de sağlık deposu kerevizin zeytinyağlısı vardır ki tadına doyum olmaz. Gelin, kışın yemek sofralarınızı bu taze lezzet ile süslemek için tarifimize göz atın!

MigrosTV’de daha pek çok zeytinyağlı tarifi sizi bekliyor; zeytinyağlı biber dolması, zeytinyağlı bakla ve zeytinyağlı enginar sadece birkaçı.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Zeytinyağlı Kereviz Yapımı:

1. Kereviz, havuç ve patatesleri yıkayıp, soyun.
2. Kerevizleri büyüklüklerine göre kesip içlerini çıkarın ve limonlu suya koyun.
3. Patatesleri kerevizlerin yarısı kadar, havuçları da patateslerden biraz küçük kesin.
4. Soğanı küpler halinde kesin, tencerede zeytinyağı ile renklendirmeden 2 dakika pişirin.
5. Üstüne havuçları, kerevizleri, portakal suyu, su, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın.
6. 2 dilim kabuklu portakal ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
7. Sebzeler pişinceye kadar orta ateşte pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER