MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Acılı Meksika Fasulyesi Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME18'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Meksika fasulyesini hangi tariflerde kullanacağını kara kara düşünenler için Meksika’nın bol acılı mutfağından enfes bir tarif hazırladık. Soğan, biber ve domatesin Meksika fasulyesi ile harmanlandığı bu pratik ve leziz tarifi kaçırmayın.

Meksika Fasulyeli Makarna Salatası  tarifimize göz atmak istemez misiniz? Buyurun MigrosTV’ye!

Acılı Meksika Fasulyesi Tarifi
MALZEMELER
  • kıyma

    250 gr.
  • Meksika fasulyesi konservesi

    1 kutu
  • kuru soğan

    1 adet
  • orta boy domates

    2 adet
  • sarımsak

    3 diş
  • kapya biber

    1 adet
  • acı yeşil biber

    1 adet
  • acı biber salçası

    1 yemek kaşığı
  • domates salçası

    1 tatlı kaşığı
  • sıvıyağ

    3 yemek kaşığı
  • tuz, kekik, mercanköşk

    Yeteri kadar
  • su

    Yeteri kadar
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Soğanı yemeklik doğrayın.

  • 2. Adım

    Sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavurun.

  • 3. Adım

    Biberlerin çekirdeklerini temizleyin ve doğrayın.

  • 4. Adım

    Kıyılmış sarımsaklarla beraber tencereye ilave edin.

  • 5. Adım

    Kıymayı ekleyip suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurun.

  • 6. Adım

    Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve tencereye ilave edin.

  • 7. Adım

    Salçaları ekleyip karıştırın.

  • 8. Adım

    Fasulye konservesini süzün ve yavaş yavaş ekleyin.

  • 9. Adım

    Yeteri kadar su ve tuz ekleyin ve kekik, mercan köşk ile tatlandırın.

  • 10. Adım

    0. Kapağı kapatılarak pişmeye bırakın.