MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Barbunya Kızartma Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Barbunya kızartma, barbunya balığı için de en lezzetli pişirme yöntemlerinden biridir. Peki, nasıl yapacağınız konusunda kararsız mı kaldınız? Barbunya balığının kızartmasının dillere destan lezzetini bir de bizim tarifimizle deneyimleyin o zaman!


Pazılı barbunya tava, domatesli barbunya ve kağıtta barbunya tariflerimizi izlediniz mi?

Barbunya Kızartma Tarifi
MALZEMELER
  • barbunya balığı

    1 kg
  • un

    1 su bardağı
  • sıvı yağı

    1 yemek kaşığı
  • tuz

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Balıkları temizleyin, yıkayın ve süzün.

  • 2. Adım

    Üzerine tuz serpin, karıştırın.

  • 3. Adım

     Daha sonra balıkları una bulayın.

  • 4. Adım

    Kızgın yağ içerisinde alt üst ederek kızartın ve salata ile servis edin.