Mükemmel bir makarna yapmak için bu kılavuzu mutlaka izleyin!
Yoğurtlusu, kıymalısı, sebzelisi, balıklısı… Makarnanın her çeşidine bayılanlar, makarnayı her öğün yesem bıkmam diyenler; peki onu evinizde kendi ellerinizle hazırlasanız daha iyi olmaz mı? Hazır paketi alıp pişirtmekten bahsetmiyoruz elbette, hamurunu emekle açıp özenle şekillendirdiğiniz makarnaları yemek çok daha keyifli ve sağlıklı olmaz mı? Olur elbette, peki ya zahmeti ya da bilmeniz gereken püf noktaları ile nasıl başa çıkacaksınız değil mi? Tabii ki bu videoyu izleyerek! Makarnanızı kendiniz hazırlamaya kararlıysanız, elinizin hamuruyla bu kılavuzu incelemeden işe girişmeyin deriz!
Makarna yapımı hakkında tüm detaylar, makarna yapımında uymanız gereken püf noktaları, makarna yapımında uymanız gereken kurallar ve makarna yapımında dikkat etmeniz gereken noktaları; makarna hamuru doğru bir şekilde nasıl hazırlanır gibi soruların detaylı cevaplarını bulabileceğiniz videomuzu hemen izleyin. Şimdiden kolaylıklar dileriz!
Püf Noktaları
Migros un kullanın.
Kullanmadan önce unu 2 kez eleyin.
Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin.
Yumurtalar taze ve oda sıcaklığında olmalı.
Direkt güneş ışığından uzak bir yerde cam kavanozlarda saklayın.