Soslu Enginar Yaprakları Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,35/5 Toplam: 6.742 Oy
view 66.557
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Soslu Enginar Yaprakları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Soslu enginar yaprakları ile bahar sofranız pek lezzetli! Vücudunuzu pek çok zararlı maddeden arındıran enginar ile yapılmış Soslu Enginar Yaprakları tarifini izlemek için lütfen buyurun!

MigrosTV’de nefis enginar tarifleri sizi bekliyor; zeytinyağlı enginar, ekmek üstü enginar ezmesi, enginar puf böreği.

 

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Soslu Enginar Yaprakları Yapımı:

1. Enginarı tencereye alın üzerini biraz geçecek kadar su koyun, limon suyunu da ekleyip haşlayın.
2. Diğer taraftan derin bir kasede yoğurt, mayonez, sarımsak, dereotu ve limon kabuklarını karıştırıp sosu hazırlayın.
3. Haşladığınız enginarın yapraklarını ayırın ve sos ile servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER