BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME25'DK
-
KİŞİ SAYISI3 Porsiyon
Ciğer, mutfağımızda önemli bir yeri olan güçlü malzemelerden biridir. Kavurması, sotesi, kızartması, kebabı, şişte olanı, köftesi, böreği, mangalı, hatta çorbası; Antep usulü olanı, Edirne’nin gözdesi, Arnavut’un bi’ tanesi derken liste uzar da uzar… Lakin uzatılmaması gereken tek bir şey vardır ki bu lezzetin, her hali ile sofranın başrol sahibi olmayı hak edecek kadar şahane ve besleyici olduğudur!
Dana ciğer kavurması, sakatat ailesine dahil olsa da hem lezzetli hem de sağlıklı bir yemek türü olarak bilinir ve tam da damak tadına hitap edecek hünere sahiptir. Bu lezzetten mahrum kalmak istemiyorsanız videomuzu izleyip hemen mutfağa doğru ilerlemenizde fayda var deriz.
Dana ciğer kavurması tarifi, dana ciğer kavurması nasıl yapılır ve daha birçok pratik ciğer tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.
Servis Önerisi:
İsteğe göre yanında limon soslu soğan söğüş ile lezzeti tamamlayabilirsiniz.